Inschrijfformulier Vereniging Duurzaam Paasberg

Thema avond energieverbruik

Hoe maken we onze wijk samen duurzamer? Help mee door lid te worden van VDP!

Ben je gepassioneerd over een duurzamere toekomst voor onze wijk (Paasberg-Wellenstein)? Wil je actief een verschil maken en samenwerken met gelijkgestemden? Sluit je dan aan bij de Vereniging Duurzaam Paasberg (VDP).
Duurzaam Paasberg stimuleert al enige jaren activiteiten rondom energie besparen, isoleren, groen en elektrische deelauto’s. We blijven dat doen maar we willen ook verder kijken, naar aardgasloze verwarming en opslag van energie. Of anticiperen op mogelijke problemen zoals overbelasting van het elektriciteitsnet. Onderzoeken wat hier de mogelijkheden voor zijn, individueel of collectief. Er is veel gaande en dit individueel uitzoeken is complex en tijdrovend. Daarom willen we dit samen doen.

Waarom een Vereniging Duurzaam Paasberg?

Samen staan we sterk en kunnen invloed uitoefenen op zowel overheden (gemeente Arnhem) en leveranciers. Bijv. voor collectieve inkoop. We worden serieuzer genomen als partij omdat we een wijk vertegenwoordigen. En het vergroot de mogelijkheden om bijv. een proef te doen of capaciteit in te huren. De activiteiten kosten immers veel tijd. Hoe meer steun en deelname, des te beter we de belangen van onze wijk kunnen behartigen.

Help mee

VDP is formeel opgericht op 4 dec. 2023. Word ook lid en steun daarmee dit initiatief. We vragen een bescheiden bijdrage van 10 euro per jaar per huishouden. Het lidmaatschap gaat in per 1 jan. 2024 en er zijn verder geen verplichtingen aan verbonden.

Leave this field blank

Ja! Ik word graag lid van de Vereniging Duurzaam Paasberg voor €10 per jaar.


De privacyregeling VDP kun je hier bekijken.